Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την περιαγωγή σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. Αποδοχή

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Θέλοντας να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη του online shopping, προσφέρουμε τη δυνατότητα αντικατάστασης προϊόντων αλλά και πλήρη επιστροφή χρημάτων με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους παρακάτω όρους:

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Απόδειξη ημερομηνίας αποστολής αποτελεί η σφραγίδα του courier.

Επιπλέον, το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να φέρει όλα τα ταμπελάκια της εταιρείας. Όπου παρέχονται ζώνες, κάρτες γνησιότητας, προστατευτικές θήκες ή δερμάτινες ετικέτες, θα πρέπει επίσης να επιστρέφονται καθώς θεωρούνται μέρος του προϊόντος.

Επίσης, το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και σε άριστη κατάσταση όπως αυτή της αρχικής, χωρίς φθορές, λεκέδες ή αλλοιώσεις.

Τέλος, θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα παραστατικά πώλησης.

 

Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων

Η Επιστροφή προϊόντος γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με το MV-FASHIONLAB, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1: Επικοινωνείτε μαζί μας είτε τηλεφωνικώς στο 210-3232617 είτε μέσω e-mail: info@mv-fashionlab.gr δηλώνοντας το αίτημά σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλείστε να έχετε σημειωμένο τον αριθμό της παραγγελίας σας καθώς και τον κωδικό του προϊόντος.

2: Στην περίπτωση αλλαγής προϊόντων, θα σας ζητήσουμε τους κωδικούς, το χρώμα και το μέγεθος των νέων προϊόντων που θέλετε να παραλάβετε.

3: Έπειτα προετοιμάζετε το πακέτο σας για επιστροφή:

Συμπληρώνετε τη φόρμα επιστροφής την οποία τοποθετείτε στο προς επιστροφή πακέτο.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων μην παραλείψετε να συμπληρώσετε στη φόρμα επιστροφής τον αριθμό λογαριασμού τραπέζης στον οποίο θα επιστραφούν τα χρήματα.

Κλείνετε το πακέτο έτσι ώστε το περιεχόμενο να είναι προστατευμένο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε την ίδια είτε άλλη συσκευασία.

Σημειώνετε έξω από το πακέτο τα στοιχεία της εταιρείας μας.

4: Επικοινωνείτε τηλεφωνικώς με τα τοπικά γραφεία της Γενικής Ταχυδρομικής για να κανονίσετε την παραλαβή του πακέτου προς επιστροφή.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Το MV-FASHIONLAB δεν εγγυάται την ασφάλεια και ασφάλιση προϊόντων που επιστρέφονται μέσω άλλων μεταφορικών εταιρειών, πλην της Γενικής Ταχυδρομικής και ενδέχεται να μην αναλάβει ευθύνη για τα συγκεκριμένα προϊόντα.

To MV-FASHIONLAB διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές προϊόντων τα οποία δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους της Πολιτικής Επιστροφών.

 

Διαδικασία Αλλαγής Προϊόντων μέσω Καταστήματος  

Η αλλαγή οποιουδήποτε προϊόντος που αγοράστηκε μέσω του mv-fashionlab.gr, μπορεί να γίνει δεκτή στο κατάστημα μας (Ερμού 122, Αθήνα) με απαραίτητη προϋπόθεση ότι υπάρχει διαθεσιμότητα του επιστρεφόμενου προϊόντος. Αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο με την προσκόμιση της απόδειξης ή τιμολογίου. 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Προϋπόθεση για να γίνει οποιοδήποτε αλλαγή σε κατάστημα, είναι η φυσική σας παρουσία.

Το κατάστημα δεν είναι υποχρεωμένο να αλλάξει το επιστρεφόμενο προϊόν εφόσον δεν υπάρχει διαθεσιμότητα του κωδικού στην αποθήκη του. 

 

Επιστροφή Χρημάτων

Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, το ποσό θα καταβάλλεται σε Τραπεζικό Λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου σας και αφού το MV-FASHIONLAB ήλεγξε ότι τα προϊόντα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για επιστροφή.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Συμπληρώστε τα στοιχεία Τραπεζικού Λογαριασμού που σας ζητούνται στη Φόρμα Επιστροφής προϊόντων χωρίς να παραλείψετε να σημειώσετε το Ονοματεπώνυμο του Δικαιούχου.

Για την επιστροφή χρημάτων ενός ΜΗ ελαττωματικού προϊόντος το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη με τα έξοδα της επιστροφής.

 

Ελαττωματικά Προϊόντα

Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανώς κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται ή θα αποζημιώνονται αμέσως, με το κόστος επιστροφής να επιβαρύνει εξ' ολοκλήρου την εταιρεία MV-FASHIONLAB. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε ένα ελαττωματικό προϊόν, το mv-fashionlab.gr μπορεί να το αντικαταστήσει με προϊόν ίδιων χαρακτηριστικών, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Το κόστος επαναποστολής του είδους προς αντικατάσταση στην περίπτωση αυτή επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου το mv-fasionlab.

 

Μη ελαττωματικά προϊόντα

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Τα έξοδα αποστολής για επιστροφή ΜΗ ελλατωματικού προϊόντος επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη. Το MV-FASHIONLAB δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση λάθος επιλογής προϊόντος από τον πελάτη. 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων:

Αποστέλλετε το προϊόν με χρέωση δική σας, με εταιρία ταχυμεταφορών υποχρεωτικά μαζί με αντίγραφο της Απόδειξης αγοράς, αναγράφοντας τον λόγο αλλαγής/επιστροφής του προϊόντος.

Στο δέμα της επιστροφής αναφέρετε τα στοιχεία της εταιρίας μας (Προς κατάστημα MV-Fashionlab, Ερμού 122, Αθήνα Τ.Κ.: 105 54) και μέσα σε αυτό τοποθετείτε την πλήρως συμπληρωμένη φόρμα επιστροφών καθώς και αντίγραφο απόδειξης αγοράς.

Εφόσον παραλάβουμε το προϊόν, το αντίγραφο της απόδειξης και τα πλήρη στοιχεία σας, ξεκινάει η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό που μας έχετε υποδείξει και εντός του χρονικού διαστήματος 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Το ποσό που επιστρέφεται αφορά την καθαρή αξία του προϊόντος και δεν συμπεριλαμβάνει τα έξοδα αποστολής. 

 

Εκπτωτικά Είδη

Οι επιστροφές/αλλαγές σε προϊόντα με έκπτωση ή σε προσφορά γίνονται στην τιμή αγοράς του είδους. 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οι επιστροφές εξυπηρετούνται εντός 14 ημερών. Η επιστροφή ενός προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μια φορά με έξοδα του MV-FASHIONLAB. Σε περίπτωση επιστροφής περισσότερων του ενός προϊόντος που αγοράστηκαν μέσα από την ίδια παραγγελία, θα πρέπει να σταλούν όλα μαζί και ταυτόχρονα.

Για περισσότερες πληροφορίες, απορίες ή διευκρινίσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 210-3232617, μέσω email στο info@mv-fashionlab.gr είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.